Wie?


Ik ben gek op koffie ;) Mijn naam is Bart Redder. Op deze pagina tref je enkele drijfveren en competenties. Waarom zou je tenslotte juist voor Redder Management kiezen en niet voor één van de duizend andere CRM freelancers?
Ik ben van mening dat kennis alleen, niet bepalend is voor succes. Met name binnen het werkveld van CRM is het belangrijk om gezamenlijk doelen te bereiken. Dit motiveer ik door met overtuiging, de juiste gesprekspartner te zijn voor zowel technici, verkoop-, marketing-, service- en directieleden. Gecompliceerde zaken toegankelijk maken voor iedereen en creatief en resultaatgericht werken vormen mijn speerpunten. Uiteraard licht ik mijn werkwijze graag toe in een persoonlijk gesprek. Wat motiveert mij dan verder nog in mijn vrije tijd?

Reizen:
Ik ben geboren in Emmen en via een grote omweg (Saoudi Arabië, Exloo, 's Heerenberg, Beuningen, Wageningen, Azië, Hilversum, Zuid- en Midden Amerika), neergestreken in Utrecht. Het reizen heeft dus altijd al in mijn bloed gezeten. Zo heb ik recentelijk 35.000 km met mijn vriendin door Zuid- en Midden Amerika afgelegd. Een reis om nooit meer te vergeten:
"Like all great travellers, I have seen more than I remember, and remember more than I have seen" ~ Benjamin Disraeli

Shaolin Chu'an Fa:
Shaolin Chu'an Fa is een vechtkunst die zijn oorsprong vindt, naar schatting 5000 jaar geleden in India. Het is een sport die zowel conditie, snelheid, rust, zelfdiscipline, fysieke en mentale kracht stimuleert. Een sport die ik iedereen kan aanraden!

Schrijven:
Naast het geregeld schrijven van projectplannen en business analyses zet ik ook in mijn vrije tijd graag wat op papier. Aan de linkerkant onder de knop 'Boek' tref je een voorbeeld van mijn schrijven.

ICT:
Wat vroeger spelenderwijs begon met spelletjes als Digger en Keen, is uitgegroeid tot een passie voor mogelijke toepassingen binnen het bedrijfsleven. Ook nieuwe technische toepassingen voor de woonkamer of mobiele technologie volg ik met veel plezier op de voet.